Skip to content
: +46 34660475
: info@metall-lego.se

GDPR (General Data Protection Regulation)

GDPR (General Data Protection Regulation)

Metall & Lego AB är mycket måna om din personliga integritet. För oss är det självklart av stor vikt att dina personuppgifter hanteras på ett tryggt och korrekt sätt. Vi vill härmed informera om att vi har uppdaterat vår privacy information för hur vi hanterar personuppgifter. Som grund till detta ligger den kommande EU-förordningen GDPR (General Data Protection Regulation) som träder i kraft 25 maj 2018 inom hela EU.

På det stora hela är det mesta sig likt men skyddet för din personliga integritet stärks, något vi välkomnar.

Vårt syfte med insamling och användning av personuppgifter är att ge dig som kund tillgång till relevant information och erbjudanden, skicka material eller skicka nyhetsbrev som du prenumererar på. Vi använder också dina personuppgifter för att fullgöra, förbättra och anpassa våra åtaganden, produkter och tjänster samt hantera prenumerationer och kundrelationer.

Läs mer och ta del av vår uppdaterade privacy information i menyn ovan ”Privacy Information”.