Skip to content
: +46 34660475
: info@metall-lego.se

Nya maskinen har anlänt

Nya maskinen har anlänt

Vi har investerat i en ny DMG DMU5O ECO (5-axlig fleroperationsfräs) som kommer att vara i drift inom ett par veckor. Den här maskinen kommer att bredda och effektivisera vår produktion och komplettera våra befintliga fleraxliga CNC-svarvar och de lite klenare fleroperationsfräsarna vi har idag. Maskinen håller som bäst på att installeras på plats och vi väntar med spänning på de första testkörningarna.

Vi ser fram emot förfrågningar och nya samarbeten!

1 thought on “Nya maskinen har anlänt

  • Gratulerar till nya maskinen. Hoppas ni ska komma igång bra och att den ska passa bra mot era behov. Vi har en likadan maskin men med handvevad A och B axel och med Heidenhain styrning. Gör man enstyck går det bra men ska man göra flera lika detaljer tar det emot att jobba manuellt. Vår maskin har fungerat fint och den är snabb och smidig att arbeta i.
    Lycka till med er investering.
    Mvh Lennart

Comments are closed.